U petak i subotu, 6. i 7. travnja, koncerti će se održati u prekrasnom ambijentu jedne od najljepših dubrovačkih pozornica, povijesnih Lazareta s početkom u 20.00 sati. Završni će se koncert održati na Mali Uskrs, 8. travnja, u Katedrali Velike Gospe s početkom u 11.00 sati.

 

Uvrštavanje klapskog pjevanja na prestižan UNESCO-ov popis obvezuje nas da njegujemo tradiciju i karakteristične oblike hrvatskih glazbenih izričaja, te sam neizmjerno ponosan što sam zajedno s agencijom Dubrovnik Partner na čelu s Tildom Bogdanović dao svoj doprinos u promociji tradicionalne a capella pjesme“ ističe dr. sc. Joško Ćaleta, umjetnički voditelj Festivala od njegovog začetka. „Želja nam je i ove godine, a vjerujem da smo to i do sada uspijevali, predstaviti svu raznolikost i bogatstvo lokalnog klapskog izričaja“, zaključuje prof. Ćaleta tijekom završnih priprema za sedmo izdanje Festivala.

 

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 30,00 kuna, dok je ulaz slobodan za završni koncert.

 

Za sve dodatne informacije i rezervacije ulaznica kontaktirajte agenciju Dubrovnik Partner, Vukovarska 26, Dubrovnik, tel: 020 448 181.

Ostale vijesti

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *