Tijekom jučerašnjeg dana na području naše županije dogodile su se dvije prometne nesreće u kojima su dvije osobe teže ozlijeđene.

Prva se prometna nesreća dogodila oko 8,50 sati u Dubrovniku, kada je 69-godišnjakinja upravljajući osobnim vozilom dubrovačkih registracijskih oznaka udarila u 77-godišnjaka koji je u tom trenutku prelazio pješački prijelaz u Ulici Iva Vojnovića.  Zbog zadobivenih težih ozljeda pješak je prevezen u dubrovačku bolnicu gdje je zadržan na daljem liječenju.
U drugoj prometnoj nesreći koja se oko 13,50 sati dogodila na području Pelješca, teže je ozlijeđen 69-godišnji vozač osobnog vozila dubrovačkih registracijskih oznaka koji je, iz još neutvrđenog razloga, prešao na suprotnu kolničku traku gdje je došlo do udara s vozilom koje se uredno kretalo tom trakom, a na čije je vozilo potom naletjelo vozilo koje se kretalo iza njega ne držeći propisani razmak. Ozlijeđeni vozač je zadržan na liječenju u dubrovačkoj bolnici, dok drugi sudionici ove prometne nesreće nisu zadobili ozlijede.

Ostale vijesti

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *