Gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić uputio je čestitku u povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja. Čestitku prenosimo u cijelosti:

“Poštovane Dubrovkinje i Dubrovčani, dragi sugrađani,

na današnji dan s ponosom se osvrćemo na uspjehe vojno-redarstvene akcije “Oluja” tijekom koje je oslobođeno jedanaest tisuća četvornih kilometara okupiranog područja, a točno u podne 5. kolovoza na kninskoj tvrđavi zavijorila se dvadesetmetarska hrvatska zastava.

Slaveći praznik ove velike pobjede iskazujemo zahvalnost našim braniteljima na borbi za suverenu i neovisnu hrvatsku državu. Neka nam sjećanje na njihove herojske podvige učvrsti odlučnost da podjele konačno ostavimo u prošlosti i nastavimo graditi naše društvo u okviru europskih pravnih stečevina kojima pripadamo s naglaskom na jačanju socijalne, ekonomske i gospodarske sigurnosti naših građana.

U ime Grada Dubrovnika i svoje osobno, Dubrovkinjama i Dubrovčanima čestitam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja. Uz neizmjernu zahvalnost čestitke upućujem svim našim braniteljima.

Gradonačelnik
Andro Vlahušić”

Ostale vijesti

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *