Gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković uputio je čestitku Judo klubu Dubrovnik 1966, čiji su judaši i judašice postigli izvrsne uspjehe na Prvenstvu Hrvatske za juniore i juniorke te dječake i djevojčice, održanom za vikend u Zagrebu. Tekst čestitke prenosimo u cijelosti.

 

 

Dragi judaši, dragi treneri i stručni stožeru,

 

Upućujem vam srdačne čestitke u povodu osvajanja 10 medalja te pehara za najuspješniju žensku ekipu u juniorskoj konkurenciji kao i za 2. mjesto u konkurenciji dječaka do 14 godina na Prvenstvu Hrvatske.

 

Lijepo je vidjeti kada se dugogodišnji rad i trud isplate i kada naši mladi sportaši nižu svoje daljnje uspjehe, pa tako posebnu čestitku upućujem ponovno ”zlatnim” juniorkama Anđeli Violić i Petrunjeli Pavić, koje su nas na svoje uspjehe već navikle, te Marku Prkačinu, čije ”zlato” u kategoriji do 14 godina svjedoči o tome da nam dolaze i nove kvalitetne generacije.

 

Ništa manje važna nisu ”srebra” i ”bronce” koje su našim mladim sportašima poticaj za daljnji rad.

 

U Gradu Dubrovniku želimo i dalje raditi na dobrobit sporta i sportaša, pa me veseli i da smo nedavno potpisali ugovor za izradu Strategije razvoja sporta i sportske infrastrukture u Gradu Dubrovniku, dokument budućnosti, u kojem će svi naši sportovi, pa tako i judo, dobiti svoje mjesto.

 

Još jednom, u svoje osobno i ime Grada Dubrovnika upućujem čestitku svim dobitnicima medalja i cijelom klubu!

 

S poštovanjem,

 

Gradonačelnik

Mato Franković

Ostale vijesti

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *