Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je jučer 30. listopada u jutarnjim satima u mjestu Putniković prilikom izvođenja građevinskih radova na obnovi kamenog objekta, zbog postupaka suprotno pravilima struke došlo do pada kamenog zida uslijed čaga je na mjestu događaja smrtno stradao 58-godišnjak, dok je 31–godišnjak zadobio teže tjelesne ozlijede.

Na mjestu događaja obavljen je očevid kojim je rukovodio Općinski državni odvjetnik iz Dubrovnika i protiv odgovorne osobe podnesena je kaznene prijava zbog KD „Teška kaznena djela protiv opće sigurnosti“ i „Opasno izvođenje građevinskih radova“.

-Jučer, 30. listopada na graničnom prijelazu Metković kod 25–godišnjaka pronađena je pvc vrećica sa 22,60 grama marihuane, a dok je na autobusnoj stanici u Kuli Norinskoj kod 20-godišnjaka također pronađena vrećica sa 1,75 grama marihuane. Droga je oduzeta, a protiv navedenih je zbog počinjenog prekršaja iz čl. 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga podnesen obavezni prekršajni nalog.

-Jučer 30. listopada u jutarnjim satima u Dubrovniku, na pješačkom prijelazu spojnog puta ulica Dr. Ante Starčevića i Vukovarske ulice dogodila se prometna nesreća u kojoj je teže tjelesne ozlijede zadobila 54-godišnjakinja. Obavljenim očevidom utvrđeno je da se 67- godišnjak upravljajući osobnim vozilom dubrovačkih registarskih oznaka nije zaustavio na obilježenom pješačkom prijelazu, već je vozilom udario u pješakinju koja je prelazila navedeni kolnik.
Protiv vozača je nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava za izazivanje ove prometne nesreće.

Ostale vijesti

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *