Dana 29.01.2018. godine u 10:55 sati u ŽC112 Dubrovnik zaprimljena je dojava o prometnoj nesreći u kojoj su sudjelovali osobno i teretno vozilo. Nesreća se dogodila na D-8 nedaleko od mjesta Raba prema Opuzenu. Izvješteni su HMP, OKC PU, Hrvatske ceste i JVP Metković. U nesreći je jedna osoba smrtno stradala. Poradi očevida dionica ceste je bila zatvorena za sav promet do 14:42 sata.

METEOROLOŠKE PRILKE:

Upozorenje
Moguća je magla, još tijekom jutra ponegdje i vidljivost manja od 200 m.

Stanje
Anticiklonalno polje zadržava se nad Jadranom, a hladna fronta premješta sjevernije.

Vremenska prognoza za Jadran za prvih 12 sati

Tiho ili sjeverozapadni vjetar 4-12, na južnom i srednjem Jadranu od sredine dana samo mjestimice do 16 čvorova. More 1-2, na otvorenom moru južnog i dijela srednjeg Jadrana 2-3. Vidljivost 5-15 km, mjestimice manja od 1 km zbog magle, a još je tijekom jutra ponegdje moguća i manja od 200 m, osobito na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana. Malo do umjereno oblačno, na sjevernom Jadranu i na otvorenom moru pretežno oblačno uz mogućnost za slabu kišu ili rosulju.

Vremenska prognoza za daljnjih 12 sati

Tiho ili slab sjeverozapadni vjetar, na južnom i srednjem Jadranu samo mjestimice i umjeren. More mirno ili malo valovito, na otvorenom južnog i dijela srednjeg Jadrana do umjereno valovito. Moguća je sumaglica ili magla. Malo do umjereno oblačno, na sjevernom Jadranu i na otvorenom moru pretežno oblačno uz mogućnost za slabu kišu ili rosulju.

STANJE I TENDENCIJA VODOSTAJA:

Uredno

PROMET:

Cestovni promet:

Vozi se uz privremenu regulaciju prometa semaforima (naizmjence) na dionicama Jadranske magistrale (DC8):

od mosta Bistrina do raskrižja s DC414 za Pelješac,

od 7 do 16 sati u mjestu Klek

Banići-Slano do 7 do 17 sati

na raskrižju za groblje Dubac,

u mjestu Orašac (20.+800 km, do 31.01.2018. god.).

Pomorski promet:
Uredan

Ostale vijesti

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *