Sukladno informacijama koje smo zaprimili i koje su nam dostupne, dostavljamo
vam dnevno izviješće o posebno izdvojenim događajima za područje Dubrovačko
neretvanske županije za protekla 24 sata i to kako slijedi:

Dana 11.01.2018. godine u 15:12 sati Županijski centar 112 Dubrovnik zaprimio je dojavu o prometnoj nesreći u Splitskoj ulici u Gradu Metkoviću. U nesreći su sudjelovala dva vozila, a jedna osoba je ozlijeđena. O ovom događaju ŽC 112 Dubrovnik odmah je izvijestio HMP, policiju i Dubrovnik ceste.

Dana 11.01.2018. godine u 16:51 sati u Županijski centar 112 Dubrovnik zaprimljena je dojava o prometnoj nesreći (lančani sudar) u Komolcu u kojoj su sudjelovala tri vozila. U ovoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba. O ovom događaju ŽC 112 u Dubrovniku odmah je izvijestio policiju i Tehnogradnju.

Dana 11.01.2018. godine u 18:43 sati u Županijski centar 112 Dubrovnik zaprimljena je dojava o prometnoj nesreći na D8 između Repića i Duboke. U ovoj nesreći pri sudaru autobusa i osobnog vozila, osobno vozilo se prevrnulo na krov, pri tom je ozlijeđena jedna osoba, a promet je zaustavljen. O ovom događaju ŽC 112 Dubrovnik odmah je izvijestio HMP, policiju i Dubrovnik ceste.

METEOROLOŠKE PRILKE:

Upozorenje
Prema kraju dana na sjevernom, tijekom noći i dijelu srednjeg Jadrana mjestimice udari bure 35-45 čv., u Velebitskom kanalu mjestimice do 55 čv.
Stanje
Plitko ciklonalno polje nad Jadranom postupno se popunajava.
Vremenska prognoza za Jadran za prvih 12 sati
Na sjevernom i uz obalu srednjeg Jadrana bura 6-12 čv, u drugom dijelu dana pojačat će na 10-20 čv. Drugdje sjeverozapadni vjetar 8-16 čv, oslabjet će poslijepodne. More 2-3, tijekom jutra na otvorenom moru južnog Jadrana prema Otrantskim vratima 3-4. Vidljivost 10-20 km. Malo do umjereno, na južnom u drugom dijelu dana na širem riječkom području uz promjenljivu naoblaku mjestimice kiša. Temperatura zraka bez veće promjene.
Vremenska prognoza za daljnjih 12 sati
Promjenljivo oblačno, na širem riječkom području te na južnom Jadranu mjestimice slaba kiša. Umjerena do jaka, u Velebitskom kanalu mjestimice vrlo jaka bura. More malo do umjereno valovito, južno od Porera valovito.

STANJE I TENDENCIJA VODOSTAJA:

Uredno

PROMET:

Cestovni promet:

Do 1. srpnja 2018. godine za sav promet zatvoren je granični prijelaz Vitaljina, zbog radova. Moguće je koristiti granični prijelaz Karasovići.

Pomorski promet:
U prekidu su linije:
-Split-Hvar-Vela Luka-Ubli,
-Korčula-Hvar-Split,

Ostale vijesti

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *