Dana 30. srpnja 2017.god. u 10:29 sati, na 112 zaprimljena je dojava o prometnoj nesreći (pao motorist) koja se dogodila u mjestu Sustjepan. Po dojavi ŽC112 Dubrovnik odmah je izvijestio sve žurne službe. U ovoj prometnoj nesreći jedna osoba je ozlijeđena te je zbrinuta u OB Dubrovnik.

Dana 30. srpnja 2017.god. u 20:45 sati, na 112 zaprimljena je dojava o
prometnoj nesreći kod mjesta Dubac. Po dojavi ŽC112 Dubrovnik izvijestio je sve žurne službe. Ozlijeđen je vozač vozila koje se prevrnulo na krov te ga je zbrinula HMP DNŽ.

PROMET:

Granični prijelazi za pogranični promet Imotica-Duži i Slano-Orahov Do između Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine privremeno će se prekategorizirati u granične prijelaze za međunarodni promet putnika. Navedena odluka stupa na snagu dana 12. srpnja za GP Imotica-Duži, odnosno u petak, 14. srpnja, za GP Slano-Orahov Do.

Vremenska prognoza za Jadran za prvih 12 sati

Tiho ili vjetar promjenljivog smjera 5-10, poslijepodne i navečer na južnom i dijelu srednjeg Jadrana sjeverozapadni i zapadni do 15 čvorova. More 1-2, u drugom dijelu dana na južnom i dijelu srednjeg Jadrana ponegdje 3. Vidljivost 20 km. Pretežno vedro.

Vremenska prognoza za daljnjih 12 sati

Tiho ili slab do umjeren sjeverozapadni vjetar, ponegdje uz obalu umjerena bura. More malo do umjereno valovito. Vedro.

Ostale vijesti

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *