Policijski službenici Službe kriminalističke policije PU dubrovačko-neretvanske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 29 – godišnjakom i 32 – godišnjakom, osumnjičenim za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

 


Prema informacijama iz PU dubrovačko-neretvanske uhićeni su jučer, 28.svibnja, prilikom izlaska iz Zagreba i uključivanja na autocestu u automobilu koji je u vlasništvu rent-a-cara. Tom je prilikom kod 32–godišnjeg suvozača, pronađena kutija cigareta u kojoj se nalazilo ukupno 15 gr kokaina, pakiran u tri vrećice, a koji je bio namijenen daljnoj prodaji. Pretragom automobila pronađena je i digitalna vaga, manja količina kokaina i novac. Osumnjičeni su dovedeni u Policijsku upravu dubrovačko-neretvansku na kriminalističko istraživanje po završetku kojeg su uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

 

Jedan od uhićenih je policijski službenik ove Policijske uprave koji je zbog teže povrede službene dužnosti rješenjem načelnika PU udaljen iz službe.

Ostale vijesti

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *