Ponovno sukobi među taksistima. Jučer je tijekom dana na stajalištu ispod tvrđave Minčeta verbalno napadnut taksist uz prijetnje, a neslužbeno doznajemo kako je riječ o još jednom incidentu vezanom za zaustavljanje na tom stajalištu.
Kriminalističko istraživanje je u tijeku, a po okončanju će se, ističe glasnogovornica Davorka Bečić, podnijeti određene prijave tj. znati je li riječ o kaznenom djelu ili remećenju javnog reda i mira. Što se točno dogodilo na Pilama policija će osim ispitivanjem doznati i drugim metodama. Podsjetimo kako su gradske ulice odnedavno pod videonadzorom stoga bi se epilog ovog slučaja trebao uskoro znati.
Ovo nije prvi put da dolazi do sukoba među taksistima. Na istoj lokaciji zabilježen je incident i prošle godine i to s istim povodom. Sporno je bilo zaustavljanje na stajalištu tj. imaju li svi vozači taksija takvo pravo.
Do sukoba je došlo nedugo nakom promjene na čelu dubrovačkih taksista koje je prije vodio Božo Miletić, a potom se zaposlio u privatnoj taksi tvrtki. Upravo njega je tada i gradonačelnik držao odgovornim za nemir među prijevoznicima. DDH

Ostale vijesti

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *