Gledatelji spektakularne FFC 35 priredbe koja se održala u petak u Las Vegasu po lokalnom vremenu u rasprodanoj Fight Dome dvorani, imali su priliku vidjeti pravi boksački instant klasik između Mayweatherova pulena Kevina Johnsona i Larryja Gomeza iz Ute.

Johnsonu, koji inače dolazi iz Detroita, ali trenutačno živi u Las Vegasu, Gomez je bio i pravi izazov s obzirom na činjenicu da se radi o borcu koji u svojih osam profesionalnih borbi nikada nije doživio poraz. Kad se uzme u obzir i činjenica da je Gomez nokautirao sedam protivnika, Johnson se sigurno pripremio na tešku borbu.

I Gomez i Johnson su svih osamnaest minuta odmjeravali snage i pokušavali plasirati što više udaraca. Oduševljena publika bila je vrlo podvojena, a najviše su se isticali Gomezovi navijači koji su navijali za svog favorita.

Johnson, koji inače dolazi iz škole Otisa Templetona i Rogera Mayeathera, plasirao je kombinacije i pokušavao nametnuti dominaciju u ringu, ali Gomez je opetovano uzvraćao.

Nakon šest uzbudljivih rundi, cijela je dvorana bila na nogama u napetom iščekivanju rezultata, a i legendarni sudac Tony Weeks je bio vidno impresioniran ovim instant klasikom. Sudačka odluka je i sama dokaz da je borba bila vrlo tijesna i neizvjesna, ali ipak je podijeljenom odlukom presuđeno u korist Kevina Johnsona.

Johnson ide u nove pobjede s 2-0 u FFC-u, a čini se da je bacio oko i na borbu za titulu. Što je sljedeće za Johnsona? Saznat ćemo uskoro.

Ostale vijesti

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *