Na međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu Zaton Doli, jučer, 8. siječnja, oko 10.20 sati, u osobnom automobilu talijanskih nacionalnih oznaka pronađeno je oko 27 kg marihuane i oko 2 kg heroina. Vozilom je upravljao 39-godišnji albanski državljanin.

Tijekom obavljanja izlazne granične kontrole policijski službenici Policijske postaje Ston u suradnji sa djelatnicima carine uočili su preinake na spremniku auto plina zbog čega se posumnjalo na krijumčarenje te je zatražen nalog za pretragu vozila. Pretragom je u plinskom spremniku pronađen drugi umetnuti spremnik auto plina u kojem je bilo skriveno 29 pvc vrećica oblijepljenih selotejp trakom sa ukupno 26,9 kg marihuane i 4 paketa u kojima se nalazilo ukupno 2 kg i 70 g heroina.

Albanski je državljanin uhićen i doveden u prostorije policije na kriminalističko istraživanje zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Tržišna vrijednost zaplijenjene droge iznosi oko 800 tisuća kuna, dok bi u uličnoj preprodaji dosegla iznos od oko 2 milijuna kuna.

Ostale vijesti

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *