Thana Alexa mlada je hrvatska i američka jazz pjevačica koja će sa svojim bendom nastupiti u sklopu 66. Igara, 29. srpnja na Orsuli. Nastup Thana Alexa Projecta ovo ljeto predstavlja prvu suradnju parka Orsule s Dubrovačkim ljetnim igrama.

 

Thana Alexa mlada je i talentirana jazz, blues i soul pjevačica, skladateljica i aranžerka hrvatskog porijekla rođena u New Yorku gdje i gradi svoju, sad već, uspješnu karijeru. Brojni kritičari i ugledni glazbenici s kojima je nastupala, poput pokojnog Boška Petrovića ili Antonija Sancheza, govore o njoj kao velikom i karizmatičnom talentu od kojeg se može puno očekivati.

 

Park Orsula jedna je od najljepših ljetnih pozornica okolice Dubrovnika, smještena na strmoj hridi iznad mora, na mirnom području gdje gradska buka i vreva ne mogu omesti scenske izvedbe i s koje se pruža jedan od najljepših pogleda na gradske zidine i okolni akvatorij.

 

Ulaznice po cijeni od 150 kuna su dostupne online na internetskim stranicama Dubrovačkih ljetnih igara i preko servisa ulaznice.hr.

Ostale vijesti

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *