Jučer, 6. svibnja, tijekom jutarnjih sati na međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu Karasovići, u osobnom automobilu talijanskih nacionalnih oznaka pronađeno je 14 paketića heroina, ukupne težine 7 kg i 417 g.

 

Vozilom je upravljao 62-godišnji albanski državljanin sa prebivalištem u Italiji, a droga je pronađena u posebno napravljenom bunkeru ispod tapecirunga vozila.  Naime, tijekom obavljanja ulazne granične kontrole policijski službenici Policijske postaje Gruda osjetili su miris ljepila kojim je zalijepljen tapecirung vozila čitavom dužinom, zbog čega se posumnjalo na krijumčarenje te je zatražen nalog za pretragu vozila.

 

Pretragom je ispod tapecirunga pronađen posebno izrađen bunker u kojem se nalazila spomenuta droga čija sveukupna tržišna vrijednost iznosi preko milijun i 500 tisuća kuna, dok bi ova količina u uličnoj preprodaji dosegla iznos od preko tri milijuna kuna.

 

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, albanski je državljanin jutros, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Ostale vijesti

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *