Glam Fashion Show održao se 25. lipnja i oduševio domaću i stranu publiku.Na događanju su se predstavili mnogobrojni renomiranim umjetnici, dizajneri, Make up artisti, frizeri i mnogi drugi.

Prvu reviju otvorila je dizajnerica Jasna Herak i poznati dubrovački slikar koji je dobio Oscara za vizualnu umjetnost, Stjepko Mamić. Jasna Herak je predstavila svoje nove modele, dok je svoju drugu kreativnu stranu pokazao i naš sugrađanin Stjepko Mamić, koji je oslikao sve Jasnine kreacije sa njegovim poznatim motivima ribe, more i mreže. To je bila prava Oda Moru. Uz njih, tu su još bili i Ana Kujundžić koja je poznata po svome radu sa prirodnim i recikliranim materijalima. Ida Art, iznenadila je sveprisutne svojom cvjetnom rapsodijom, oslikane svilene haljine došle su do punog izražaja sa oslikanim cvijećem kad su se prošetale atraktivnom plažom Banje Beach. Elli Kaos, ovaj put predstavila je svoj prepoznatljiv stil rada, ubacila je svoju osobnost teatralnih i veoma zanimljivih dizajnerskih kreacija koje su nastale od recikliranih materijala, lijepih tkanina do spoja glamura, avangardnosti i ženstvenosti.

Diaz Kova, modni inovator i dizajner, predstavio je svoje prepoznatljive torbe koje su se također savršeno uklopile u večer glamura, dok je Samra Menzilović Čatić sa zajedničkim modnim brendom svoje prijateljice i poslovne partnerice Jelene Jugović Tuncel, “JJ by S&M”, također predstavila svoje glam kreacije, ženstvene, moderne, poslovne i uspješne žene.

Atelier Peridot, unikatni nakit dubrovačke dizajnerice Marine Benković, lijepo se uklopio uz sve svečane i glamurozne kreacije.

Ostale vijesti

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *