Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Dubrovnik i Sveučilište u Dubrovniku objavljuju javni poziv poduzetnicima za prijavu sudjelovanja u projektu WebPoSt, kroz koji će im studenti izraditi web stranice.

 

U projektu sudjeluju studenti Odjela za elektrotehniku i računarstvo, koji će dobiti priliku praktičnog rada s poduzetnicima i izrađivati web stranice za ocjenu, dok će s druge strane poduzetnici i udruge dobiti web stranicu bez naknade za dizajn, čime će im na lakši način biti omogućen pristup web prostoru.

 

Za izradu web stranice mogu se prijaviti svi poslovni subjekti, tvrtke i obrti (s minimalno jednim do maksimalno tri zaposlena) i udruge. Prijave se zaprimaju do 17. studenog 2017. U slučaju većeg broja prijavljenih od broja studenata, prednost imaju članice Hrvatske gospodarske komore (trgovačka društva).

 

Projekt WebPoSt je nastao kao rezultat suradnje između Sveučilišta u Dubrovniku i Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Dubrovnik kako bi se pomoglo malim poduzetnicima u poboljšanju kvalitete poslovanja. Ovo je šesta akademska godina provođenja projekta i do sad je izrađeno 68 web stranica.

 

Na kraju akademske godine ocjenjivat će se web stranice. Najbolji radovi bit će nagrađeni od strane Sveučilišta i HGK.

Ostale vijesti

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *