Dubrovački zimski festival je pred vratima, a do samog početka i niza prigodnih događanja u Gradu je ostalo jako malo! Do tada se 29. i 30. studenog od 20h na repertoar KMD-a vraća sad već legendarna predstava “Skup” prema tekstu Marina Držića, u režiji Ivice Kunčevića.

 

Samo dan poslije na dan otvorenja DZF-a, 1. prosinca u 19:30h pogledajte gostujuću predstava “Kako život” u produkciji Kazališta Moruzgva. Komad koji oduševljava publiku i kritiku rađen je prema tekstu Nine Mitrović u režiji Ivana Lea Lema.

 

Kako život je predstava o smiješnim i tužnim stranama života u staračkom domu rađena na temelju opsežnog istraživanja i brojnih intervjua spisateljice Nine Mitrović s korisnicima i zaposlenicima zagrebačkih domova za umirovljenike. Život u staračkom domu tekao je mirno dok se nije pojavio Andrija Kekez. Troje starih ljudi naći će se usred ljubavnog trokuta. Igraju: Biserka Ipša, Siniša Popović, Vinko Kraljević, Ana Begić / Ecija Ojdanić.

 

Da oni najmlađi ne bi bili zapostavljeni, pobrinilo se kulturno društvo Aster Dubrovnik koje će u Teatru Bursa, 2. prosinca 2018. od 11h ujutro izvesti predstavu “Tri praščića” pod pokroviteljstvom TZ-a Grada Dubrovnika. Ulazak je slobodan uz prethodnu rezervaciju ograničenog broja mjesta na tel. (020) 321 088 ili na na e-mail: blagajna@kmd.hr

 

Onima koji u komentarima ispod ove objave na Facebook stranici Dubrovačke Televizije odgovore na nagradno pitanje: TKO JE GLUMAC S NASLOVNE FOTOGRAFIJE?, poklanjamo dvije ulaznice za izvedbu 29. studenog te dvije za izvedbu Skupa 30. studenog. U komentarima naznačite koji vas datum interesira, a u slučaju više točnih odgovora dobitnike ćemo odabrati metodom slučajnog odabira. Sretno!

 

Ostale vijesti

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *