Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković i Baybars Altuntas, predsjednik Svjetskog investicijskog foruma poslovnih anđela (World Business Angels Investment Forum) potpisat će u četvrtak, 19. travnja Memorandum o razumijevanju između Grada Dubrovnika i WBAF-a.

 

Čin potpisivanja Memoranduma održat će se u Konavoskom salonu u 10:15 sati, a svrha potpisivanja Memoranduma je partnerstvo između WBAF-a i Grada te unaprijeđenje suradnje između poslovnih anđela iz Turske i Europske unije, koja se odnosi na razmjenu informacija, moguće investicije, obuku i promociju ulaganja uspješnih poduzetnika u svoje zemlje.

 

Grad Dubrovnik ima za cilj jačanje start-up zajednice u Hrvatskoj okupljanjem poduzetnika i poslovnih anđela investitora iz Hrvatske i inozemstva, a time i poticanje osnivanja i rasta malih i srednjih poduzeća, uz potporu otvaranju novih radnih mjesta.

 

Svjetski investicijski forum poslovnih anđela međunarodna je organizacija čiji je cilj olakšati poduzetnicima pristup domaćim i međunarodnim financijskim sredstvima s krajnjim ciljem stvaranja radnim mjesta i dostizanja veće razine socijalne pravde diljem svijeta.

 

Baybars Altuntas svjetski je poznati poduzetnik i investitor, snažan promotor startup poduzetništva, predavač i autor iz Istanbula. Njegovo djelo „Iz autobusa u superauto” prodana je u više od 100.000 prijmjeraka dijljem svijeta, a knjiga je prošle godine doživjela i hrvatski prijevod. Predsjednik je Svjetskog investicijskog foruma poslovnih anđela (WBAF).

 

Ostale vijesti

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *