U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 28. rujna, oko 21.45 sati u blizini mjesta Zamaslina u Stonu, teže je ozlijeđen 40-godišnji motociklist. Naime, 40-godišnjak se motociklom dubrovačkih registracijskih oznaka kretao iz pravca Stona u pravcu Zaton Dola kada je ulaskom u oštri, nepregledni zavoj motociklom prešao van ruba kolnika i tijelom zahvatio granu masline, uslijed čega je izgubio nadzor nad motociklom i sletio u provaliju na dubinu od jednog metra. Nakon ukazane liječničke pomoći, motociklist je zadržan na liječenju u dubrovačkoj bolnici. 

 

 

– Tijekom jučerašnjeg dana policiji je dragovoljno predan 1 kg privrednog eksploziva, 5 m sporogorećeg štapina i 12 komada detonatorskih kapisli.
Ovom prilikom iz PU naglašavaju kako građani mogu i dalje, bez vremenskog ograničenja, predati zabranjeno i dozvoljeno oružje i streljivo. Naglašavamo da se protiv njih neće pokretati prekršajni ni kazneni postupak. Dovoljno je da se obrate najbližoj policijskoj postaji ili na broj 192, nakon čega će policijski službenici u civilu doći na dogovoreno mjesto i preuzeti opasna sredstva.

Ostale vijesti

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *