Informatički klub Futura u subotu 29.listopada  je započeo s novim ciklusom besplatnih Radionice osnova programiranja u C-u za srednjoškolce i studente.

 

Radionice osnova programiranja u programskom jeziku C će se nastaviti održavati svaku drugu subotu od 09:00 do 12:00 u Kampusu Sveučilišta u Dubrovniku, Branitelja Dubrovnika 41, učionica 164. Sljedeća radionica iz ovog ciklusa je 12. studenog, a svi se zainteresirani se mogu još uvijek uključiti u rad.

 

Radionice programiranja u programskom jeziku C se održavaju kontinuirano od 2012., a ovo je 5 ciklus besplatnih radionica u kojima se uči programski jezik C. Predavači na ovom ciklusu radionica su Mato Đović i Josip Ćavar.

 

Informatički klub Futura ovaj ciklus radionica održava u suradnji sa Sveučilištem u Dubrovniku, a uz potporu Zajednice tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika.

 

U studenome Informatički klub Futura kreće s još dva ciklusa radionica:

Radionice Napredno programiranje i algoritmi će se održavati svaki drugi četvrtak počevši od 17.11.2016. u vremenu od 17:00 do 20:00 u Kampusu Sveučilišta u Dubrovniku, Branitelja Dubrovnika 41, učionica 164. Radionice su namijenjene osnovnoškolcima, srednjoškolcima i studentima. Na radionice naprednog programiranja i algoritama se možete prijaviti ispunjavanjem sljedećeg obrasca: www.futura.com.hr/prijava-algoritmi.

 


Radionice robotike su namijenjene učenicima osnovnih škola od 5. do 8. razreda, učenicima srednjih škola, te studentima i odraslima. Na radionicama će se raditi s Fischertechnik i Arduino tehnologijom. Mjesto održavanja Radionica robotike ove godine je DURA Razvojna agencija Grada Dubrovnika, Branitelja Dubrovnika 15, na 2 katu. Radionice će se održavati utorkom od 16:30 do 18:30, počevši od 08.11.2016. grupa Autobots, odnosno od 15.11.2016. grupa Decepticons.

 

Na Radionice robotike se možete prijaviti ispunjavanjem sljedećeg obrasca: www.futura.com.hr/robotika-prijava. Prošlogodišnji polaznici se također moraju prijaviti. Važno je da se svi prijave da možemo polaznike podijeliti u grupe. Prijave na radionice robotike traju do 04.11.2016. Iz Future mole  roditelje da na radionice ne prijavljuju djecu mlađu od 5. razreda osnovne škole.

Ostale vijesti

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *