Seminari „Start-up akademije“ namijenjeni su poduzetnicima početnicima i onima koji žele preispitati svoju odluku o tome da li žele ući u svijet poduzetništva. Cilj pilot projekta je pružiti osnovna znanja potrebna za uspješno vođenje tvrtke/obrta i opstanak na tržištu osobama zainteresiranima za pokretanje vlastitog posla. 

25. i 26. studenog 2014. godine u prostorijama DURA-e organiziran je seminar u sklopu “Start – up akademije”. Seminar je organizirala razvojna agencija Grada Dubrovnika DURA u suradnji s HAMAG – BICRO-om. Predavanje je održao porezni savjetnik pri poreznoj upravi Ivo Grbić, a na seminaru je sudjelovalo 12 polaznika.

Od 27. do 29. studenog 2014. u prostorijama Gradske vijećnice Grada Korčule u suradnji s korčulanskom gradskom razvojnom agencijom KORA-om, DURA također organizira i seminar pod nazivom „Osnove poduzetništva“.su: Predavačica na seminaru je certificirani konzultant HAMAG-a s dugogodišnjim iskustvom u poduzetništvu Aisa Milović, a seminar trenutno pohađa 10 polaznika.

U siječnju 2015. se planira sljedeći seminar u Metkoviću.

Ostale vijesti

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *