Experience Lab (XLab) je nekonvencionalna radionica iz područja kreiranja, upravljanja i inovativnih oblika promocije turističkih ponuda koje nude dodatni doživljaj. Ova praktična radionica fokusirana je na kulturu i tradiciju maslinovog ulja, a namijenjena je pružateljima usluga u turizmu, lokalnim operatorima, donositeljima odluka te studentima. Organizira je Regionalna razvojna agencija DUNEA, u sklopu EU projekta ”Well – O – Live” – Europskim putevima maslina do opuštanja i zdravlja.

 


Radionica se održava 8. i 9. prosinca 2016. u hotelu Lero. Stručnjaci iz agencije Destination Makers, u suradnji sa Sveučilištem Istočne Finske i najboljim lokalnim praksama vezanim uz maslinovo ulje, pokazat će lokalnim operatorima kako lokalnu tradiciju i posao temeljen na tome pretvoriti u iskustvo koje se može ponuditi posjetiteljima – od hrane i vina do kulture, od sporta do rukotvorina, od industrijskih područja do starih zanata. Riječ je o praktičnoj radionici na kojoj će se podijeliti iskustva potrebna kako bi se ponuda koju destinacija već ima osvježila, unaprijedila i dobila dodatnu vrijednost.

 

Program radionice može se pronaći OVDJE. Sudjelovanje na radionici je besplatno, a potrebno se unaprijed registrirati. Broj sudionika je ograničen na 40 te će prednost imati ranije prijavljeni.

Ostale vijesti

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *