Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Metković 39-godišnjak je osumnjičen za kazneno djelo krađe. Sumnjiči se da je sredinom travnja putem pošte zaprimio kreditnu karticu svog 57-godišnjeg najmoprimca te je u više navrata koristio na području Bosne i Hercegovine oštetivši ga za ukupni novčani iznos od 10 900 kuna. Policija protiv osumnjičenog 39-godišnjaka podnosi kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

 

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Ploče i Policijske postaje Metković 30-godišnjak se sumnjiči za dva kaznena djela i to teške krađe i teške krađe u pokušaju. Utvrđena je sumnja da je tijekom noćnih sati 11. travnja, provalio u ugostiteljski objekt na području Ploča odakle je otuđio novčani polog u iznosu od 220 kuna. Također se sumnjiči da je tijekom noćnih sati 18. travnja pokušao provaliti u ugostiteljski objekt na području Opuzena u čemu nije uspio. Osumnjičeni 30-godišnjak je uz kaznene prijave predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

 

Jučer, 20. travnja, građanin s područja Konavala policiji je dragovoljno predao 19 upaljača protupješadijskih mina, 200 m detonirajućeg štapina, 30 m sporogorećeg štapina, 5 kg eksploziva i 23 detonatorske kapisle.

Ostale vijesti

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *