U proteklom tjednu na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske zabilježeno je 16 prometnih nesreća. Radi s o dvije prometne nesreće u kojima su dvije osobe smrtno stradale i šest prometnih nesreća u kojima su dvije osobe teže, a sedam ih je lakše ozlijeđeno.


– U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 12. travnja oko 6.20 sati na državnoj cesti D-8 u blizini mjesta Vidikovac ozlijeđene su dvije osobe. Naime, 25-godišnjak je pod utjecajem alkohola od 0,87 g/kg upravljao osobnim vozilom dubrovačkih registracijskih oznaka krećući u smjeru Dubrovnika kada je izlaskom iz lijevog nepreglednog zavoja izgubio nadzor nad vozilom i prešao na suprotnu kolničku traku gdje je udario u moped dubrovačkih registracijskih oznaka koji se kretao u suprotnom pravcu.

U ovoj prometnoj nesreći teže je ozlijeđen 23-godišnji putnik na mopedu koji je zadržan na liječenju u dubrovačkoj bolnici, dok je vozač mopeda lakše ozlijeđen.

 

 

– U drugoj prometnoj nesreći koja se dogodila također jučer, 12. travnja oko 16.30 sati, na državnoj cesti D-8 u blizini Dubca pokraj Dubrovnika, smrtno je stradao 30-godišnji vozač motocikla.

Vozač motocikla kretao se u smjeru Župe dubrovačke kada je izlaskom iz nepreglednog zavoja izgubio nadzor nad motociklom i udario u metalnu zaštitnu ogradu da bi potom pao na travnatu površinu. Motociklist je prevezen u dubrovačku bolnicu gdje je nažalost preminuo uslijed zadobivenih ozljeda.

Ostale vijesti

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *