Nezaboravan doček Nove godine na Stradunu priredio je za Dubrovčane i brojne gosta grada Dino Merlin, koji je u novogodišnjoj noći nastupio uz Pravila igre i Songkillerse.

 

Na prepunom Stradunu sretnu Novu godinu svima poželio je i dubrovački gradonačelnik Mato Franković. Dino Merlin poslao je s najljepše pozornice na svijetu poruku mira i ljubavi te želju „da svim dobrim ljudima svijeta naredna godina bude mirna i sretna“.

 

Nakon kratkog odmora od najluđe noći, prvi dan 2018. godine Dubrovčanima će uljepšati tradicionalni Novogodišnji koncert Dubrovačkog simfonijskog orkestra u podne na Stradunu, uz kamenice i pjenušac. Orkestrom s kojim će ovom prigodom nastupiti sopranistica Nikolina Pinko, ravnat će Ivan Josip Skender, a na repertoaru su nezaobilazni valceri i popularne arije.

 

 

Nakon prigodnog muziciranja, uslijedit će jedinstvena međunarodna atletska utrka uz baklju mira, sa startom i ciljem na Stradunu, a u večernjim satima održat će se razni glazbeni programi na više lokacija. Na radost ljubitelja klapske pjesme, Klapa Kaše nastupit će na Stradunu u 19 sati, ART Band donijet će rock ‘n’ roll ritam na Gundulićevu poljanu u 21 sat, a u isto vrijeme sjajnu će zabavu na Brsaljama prirediti DJ Petra i Lane.

Ostale vijesti

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *