Najbolja hrvatska tenisačica Ana Konjuh igra svoj najbolji tenis. Ususret današnjem meču protiv Radwanske, Dubrovkinja je snimila video poruku za sve svoje sugrađane. Ana je promotorica Europskog tjedna sporta koji će svoje zatvaranje ove godine imati na plaži Banje, u subotu, 17. rujna od 12 – 20 sati. Brojni vodeni sportovi, kao što su ronjenje, kayak, jedrenje, vaterpolo, plivanje, veslanje, picigin te sportovi na plaži, odbojka, nogotenis, yoga i druge aktivnosti prezentirat će se građanima tog dana. Svi sadržaji besplatni su za sve posjetitelje.

Drage moje Dubrovkinje i Dubrovčani, pozivam vas na zatvaranje Europskog tjedna sporta na Banjama, u subotu 17. rujna od 12 do 20 sati. Osvijestite svoje tijelo i budite aktivni tijekom cijele godine. Pozdrav od Ane!“ – poručila je Ana Konjuh.

Drugo izdanje Europskog tjedna sporta u Zagrebu počinje u subotu 10. rujna od 12 sati na zagrebačkom trgu Dr. Franje Tuđmana, nastavlja SE u Karlovcu, tvornici te školskim dvoranama, a završava prezentacijom vodenih sportova 17. rujna na dubrovačkoj plaži Banje. Ove godine u projekt Europski tjedan sporta uključili su se i brojni fitness centri diljem Hrvatske koji će građanima otvoriti svoja vrata i ponuditi besplatno vježbanje. Popis fitness centara koji su podržali ovu inicijativu možete pronaći na službenoj internetskoj stranici Europskog tjedna sporta www.europski-tjedan-sporta.hr.

Europski tjedan sporta pokrenut je 2015. na inicijativu Europske komisije kao odgovor na sve alarmantnije statistike o neaktivnosti Europljana. Ove godine poseban naglasak ovog hvalevrijednog projekta je na mladima, djeci i radnicima, a konačan cilj je zdravija i sretnija Hrvatska.

Ostale vijesti

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *