Policijskim službenicima Policijske postaje Dubrovnik jučer, 26. srpnja u 5.50 sati 20-godišnjakinja je prijavila da joj je neposredno prije, odnosno oko 5.30 sati dok se nalazila u ugostiteljskom objektu na području Pila u Dubrovniku, otuđena torbica u kojoj se nalazio novčanik, novac, osobni dokumenti i bankovne kartice. Uskoro nakon toga, oko 7.45 sati, policija je uhitila 19-godišnjeg španjolskog državljanina koji je, nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, uz kaznenu prijavu zbog sumnje da je počinio kazneno djelo krađe, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Policijski službenici Policijske postaje Dubrovnik dovršili su kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakom osumnjičenim za kazneno djelo krađe i pokušaja računalne prijevare. Sumnjiči se da je krajem lipnja iz jedne trgovine u Dubrovniku otuđio kreditnu karticu 48-godišnje bugarske državljanke s kojom je u dva navrata pokušao dići novac s bankomata u čemu nije uspio. Policija protiv osumnjičenog podnosi kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u Dubrovniku.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Gruda 19-godišnjak se sumnjiči da je krajem svibnja na području Župe dubrovačke otuđio motocikl u vlasništvu 25-godišnjaka, oštetivši ga za iznos od oko 4.000 kuna.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo krađe policija protiv osumnjičenog 19-godišnjaka podnosi kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u Dubrovniku.

Preventivno-represivna akcija „Pješaci u prometu“

Kako bi se povećala sigurnost pješaka, prometna policija će tijekom sutrašnjeg dana, 28. srpnja, na području cijele Policijske uprave dubrovačko-neretvanske provesti preventivno represivnu akciju „Pješaci u prometu“. Cilj ove akcije je smanjenje broja prometnih nesreća i broja stradalih osoba, a posebice zaštita pješaka koji su najranjivija skupina sudionika u prometu. Akcija je usmjerena kako na pješake tako i na vozače. 

 

Ostale vijesti

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *