Atletičar Atletskog kluba Dubrovnik Ante Živković tijekom prošlog tjedna nastupio je na tri utrke, te u sve tri uzeo medalje i postavio novi osobni rezultat.

 

U četvrtak 28. Srpnja Živković je sudjelovao u utrci dugoj 4 450 metara koja se održala u sklopu 10. Kola Puntijarka lige. U konkurenciji od 106 trkača i trkačica Živković je u cilj stigao drugi i sa istrčanim vremenom 29:09 popravio osobni rezultat za 22 sekunde.

 

Inače u ovoj utrci stazu karakterizira visinska razlika između starta i cilja od 627 metara, što daje ukupan prosječan nagib od 14%. Nakon dana odmora Živković je u subotu i nedjelju, 30. i 31. srpnja, nastupio na drugom izdanju utrke Jahorina Ultra Trail.

 

U utrci Midi Trail dugoj 33 kilometra osim Živkovića Atletski klub Dubrovnik predstavljala je i Bilajana Taslak. Živković je utrku svladao za 4:01:33, te u ukupnom poretku u konkurenciji od više od 120 trkača i trkačica zauzeo treće mjesto. Biljana Taslak utrku je istrčala za 6:21:27 i u konkurenciji žena zauzela 10. Mjesto ukupno. Drugog dana Jahorina ultra trail-a Živković je nastupio na utrci Mini trail dugoj 10 kilometara, a utrku koju prati oko 400 metara uspona svladao je za 49:35, te u ukupnom poretku zauzeo drugo mjesto, stoji u službenom priopćenju AK Dubrovnik. 

Ostale vijesti

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *