Dubrovačko-neretvanska županija i Obrtnička komora Dubrovačko-neretvanske županije sklopili su Ugovor o zakupu poslovnog prostora u potkrovlju zgrade na adresi Vukovarska 26, Ex vojarna.

 

Ukupna površina prostora je 102,52 metara kvadratnih, a u njemu će djelovati Obrtnička komora DNŽ i Udruženje obrtnika autotaksi prijevoznika Dubrovnika koji su ovim riješili na rok od 15 godina pitanje kvalitetnog poslovnog prostora za svoje aktivnosti, kako bi bili što dostupniji svojim sadašnjim i budućim članovima.

 

Obrtnička komora će na ime Ugovora o zakupu poslovnog prostora uplatiti Dubrovačko-neretvanskoj županiji iznos od 500 tisuća kuna s kojima će sudjelovati u ukupnim troškovima rekonstrukcije dijela zgrade u kojem će se nalaziti poslovni prostori.

 

Ugovor s županom Nikolom Dobroslavićem potpisao je novoizabrani predsjednik Obrtničke komore DNŽ Ante Jakić koji je ovom prigodom zahvalio županu na dosadašnjoj suradnji i osiguravanju poslovnog prostora koji je neophodan za nastavak njihovog rada kao tijela s javnim ovlastima.

 

Župan je istaknuo da u istoj zgradi Županija uređuje prostor budućeg poduzetničkog inkubatora te da će se ovime realizirati ideja DNŽ da se na ovaj način poduzetničke potporne institucije još više približe obrtnicima i poduzetnicima s područja Županije te im osiguraju što kvalitetniju podršku u njihovom radu.

Potpisivanju ugovora nazočili su tajnik Obrtničke komore Nikola Kalafatović i predsjednik Udruženja autotaksi prijevoznika Božo Miletić.

Ostale vijesti

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *