Sportsko turistička manifestacija Du motion: Runners’ Days Dubrovnik održat će se u razdoblju od 27. do 30 travnja 2017. 

 

Ovim putem, Grad Dubrovnik obavještava javnost kako će tijekom trajanja manifestacije na snazi biti posebni uvjeti koji će povremeno vrijediti za kretanje pješaka i vozila unutar povijesne jezgre vodeći računa da se kretanje unutar povijesne jezgre odvija uz što manje ometanja, a građani se mole na prilagodbu privremenoj regulaciji prometa.

 

U subotu, 29. travnja, na Stradunu će se održati Dječji dan koji uključuje utrku Stradunom za naše najmlađe sugrađane kao i utrku Dubrovačkim zidinama. Središnji dio manifestacije Du motion: Runners’ Days Dubrovnik održat će se u nedjelju 30. travnja kada su na rasporedu dvije utrke: Međunarodni dubrovački polumaraton i humanitarna utrka 5K. Na obje utrke će sudjelovati gotovo 2000 trkača iz Hrvatske i inozemstva.

 

Tijekom ova dva dana Stradun će biti zatvoren za promet vozila od 08:30 sati, osim vozila hitnih i interventnih službi. Posebna napomena odnosi se na dostavna i opskrbna vozila, koja će u subotu, 29. travnja, do 08:30 sati morati napustiti povijesnu jezgru, a u nedjelju najkasnije do 8:00 sati.

 

Obavještavaju se i vlasnici trgovina kao i ugostiteljskih objekata kako će tijekom trajanja manifestacije, odnosno petak i subotu u noćnim satima otpad biti moguće odložiti na predjelu iza Katedrale gdje će biti postavljeni dodatni spremnici.

Ostale vijesti

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *