METEOROLOŠKE PRILIKE:

Na krajnjem jugu Jadrana veći dio dana, još u početku i na dijelu srednjeg i južnog Jadrana mogući su mjestimični udari bure od 35-40 čvorova. Vremenska prognoza za Jadran za prvih 12 sati. Ujutro bura od 6-16, još u početku na dijelu srednjeg i južnog Jadrana ponegdje i do 20 čvorova i to uglavnom duž obale. Poslijepodne jugozapadni, zatim sjeverozapadni vjetar od 6-16 čvorova. Na krajnjem jugu Jadrana bura od 12-22 čvora. More 2-3, još tijekom dana na krajnjem jugu moguće 3-4, zapadno i sjeverno od Istre 1-2. Vidljivost 20 km. Pretežno vedro, poslijepodne uz obalu južnog dijela Jadrana ponegdje umjerena naoblaka.

 

Vremenska prognoza za daljnjih 12 sati Pretežno vedro. Slab do umjeren sjeverozapadni i zapadni vjetar, u noći slaba, samo mjestimice i umjerena bura. Na krajnjem jugu Jadrana umjereno jaka bura u drugom dijelu noći će malo oslabiti. More malo valovito, još danas na otvorenome južnog dijela Jadrana umjereno valovito.

 

PROMET:

Uz privremenu regulaciju prometa (semaforima) vozi se na dionicama: Bistrina-Zaton Doli. Na državnoj cesti DC62 Veliki Prolog-Metković zbog sanacije Mosta Metković promet teče uz semafore do 6. lipnja 2017. god. Pomorski promet: bez ograničenja.

Ostale vijesti

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *