Temeljem naloga Prekršajnog suda u Dubrovniku jučer, 25. veljače, pretražen je stan na području Dubrovnika kojeg koristi 34-godišnjak. Pretragom je pronađeno 16 grama kokaina, manja količina marihuane i dvije digitalne vage.
Kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja da je 34-godišnjak počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, te je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

 

Tjedno izvješće za promet


U proteklom tjednu na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske zabilježeno je 9 prometnih nesreća, od kojih 4 s ozlijeđenim osobama u kojima je jedna osoba teže, a četiri su lakše ozlijeđene, dok je s materijalnom štetom zabilježeno pet prometnih nesreća.
Provodeći mjere kontrole prometa policijski službenici su protiv počinitelja prometnih prekršaja poduzeli 379 represivnih mjera od kojih izdvajamo 115 mjera poduzetih zbog prekoračenja brzine, 23 mjere poduzete zbog nepropisnog pretjecanja, 35 mjera poduzetih zbog nepropisnog zaustavljanja i parkiranja, 64 prekršaja zbog ne korištenja sigurnosnog pojasa i 20 mjera poduzetih prema vozačima koji su vozilom upravljali pod utjecajem alkohola.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Ostale vijesti

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *