10. sjednica Gradskog vijeća Grada Dubrovnika održat će se u Velikoj vijećnici Grada Dubrovnika, Pred Dvorom 1, u ponedjeljak, 9. travnja 2018., s početkom u 16 sati.

Sjednica će se održati u Velikoj vijećnici Grada Dubrovnika, Pred Dvorom 1, u Dubrovniku.

 

U nastavku pročitajte o kojim će se temama raspravljati na nadolazećoj sjednici.
 

D n e v n i  R e d:

 

1. Vijećnička pitanja.

2. Prijedlog izmjena i dopuna Proračuna Grada Dubrovnika za 2018. godinu.
 
3. Prijedlog odluke o dodjeli koncesije za gospodarsko korištenje općeg ili drugog dobra zračnog prostora kojim prolazi trasa žičare, društvu Excelsa nekretnine d.d.
 
4. Prijedlog zaključka o potpisivanju Ugovora o donaciji sa Društvom prijatelja dubrovačke starine i prihvaćanju ponude društva Zagrebačka banka d.d. iz Zagreba u svrhu ostvarivanja prava prvootkupa kupnje nekretnine u k.o. Dubrovnik.

5. Prijedlog zaključka o prihvaćanju teksta Kolektivnog ugovora za zaposlene u JVP „Dubrovački vatrogasci“ i o davanju suglasnosti za sklapanje istog.

6. Prijedlog odluke o odabiru najpovoljnijeg ponuditelja za obavljanje poslova održavanja javnih kupališta u dijelu koji se odnosi na održavanje pristupa moru te sanaciju plaža na području Grada Dubrovnika.
 
7. Izvješće o izvršenju Programa održavanja komunalne infrastrukture za 2017. godinu
 
8. Prijedlog zaključka o prihvaćanju Procjene rizika od velikih nesreća za područje Grada Dubrovnika.
 
9. Prijedlog zaključka o davanju suglasnosti ustanovi Kinematografi Dubrovnik za sklapanje Sporazuma o prestanku Ugovora o podzakupu poslovnog prostora na određeno vrijeme u Samostanu sv. Klare.
 
10. Prijedlog zaključka o davanju suglasnosti ustanovi Kinematografi Dubrovnik za sklapanje Ugovora o podzakupu poslovnog prostora na određeno vrijeme u Samostanu sv. Klare.
 
11. Prijedlog programa javnih potreba za obavljanje djelatnosti Hrvatske gorske službe spašavanja – stanica Dubrovnik za 2018. godinu.

Cjelovite materijale za točku 6. možete pogledati u Službi Gradskog vijeća u uredovno vrijeme.

Materijali za sjednicu bit će vam dostupni na web-stranici Grada Dubrovnika.

Ostale vijesti

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *