Popularni vinski festival najavom bogate ponude sadržaja i ove je godine oduševio i razveselio sve ljubitelje vinske kapljice i ukusnih zalogaja. Naime, brojni dubrovački ugostitelji i hotelijeri uključili su se u program Dubrovačke vinske setemane, tijekom kojeg će svojim gostima nuditi autentično osmišljene menije. Gastronomski užitak ne bi bio potpun bez neizbježnog dodatka odabranih vina, čije će arome otvoriti apetit i ostati u sjećanju.
 

„Za vrijeme održavanja Dubrovačke vinske setemane pripremili smo raznovrsne kombinacije ukusnih jela i vina Dubrovačko – neretvanske županije po promotivnim cijenama, koje će posjetitelji moći pronaći u restoranima, konobama i vinskim barovima označenima kao „Wine Friendly“. Svi objekti koji sudjeluju bit će označeni posebno dizajniranom vidljivom oznakom kao mjesta na kojima ćete moći okusiti neke od najfinijih delicija dubrovačkog kraja uz vrhunska vina iz ponude. Radujemo se nadolazećem događanju i pozivamo Dubrovčane i njihove goste da nam se pridruže u što većem broju.“ – poručila je Nikolina Farčić, predsjednica Ceha ugostitelja i turističkih djelatnika Obrtničke komore Dubrovačko-neretvanske županije.
 

Za vrijeme vinske setemane građani imaju priliku posjetiti restorane i organizirati ugodna druženja s obitelji i prijateljima uz izvrsnu hranu. 15 restorana provjerene kvalitete potrudit će se da punih 7 dana svi uživaju u vrhunskim vinima Dubrovačko – neretvanske županije koja se sljubljuju s delicijama dubrovačkog kraja.
 

Sudjeluju restorani: Lajk, Taj Mahal, Mimoza, Leut, Porat, Lacroma, Kopun, Amoret, Steakhouse Domino, Oyster & Sushi bar Bota, Proto, Bistro 49, Gusta me, Pantarul i Kućica gulozarija na Pilama koja će ujedno biti i informativna kućica Dubrovnik FestiWine-a uz vrhunske zalogaje i birana vina.

Ostale vijesti

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *