Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije na sajmu CMT u Stuttgartu nastupiti će kao suizlagač na štandu Hrvatske turističke zajednice. CMT je prvi sajam u godini koji okuplja cijelu turističku industriju, a traje punih 9 dana.

Prošlogodišnji sajam je oborio rekord u posjećenosti sa brojkom od čak 241.000 posjetitelja, na 105.000 m2 izložbenog prostora i preko 2000 izlagača iz 90 svjetskih zemalja.

Štand Hrvatske turističke zajednice je veličine 156 m2, a kako su bili u mogućnosti odabrati izmedju 5 i 7 kvadratnih metara suizlagačkog prostora, odlučili su se na veći pult, odnosno 7 m2.

Osim TZ Dubrovačko-neretvanske županije suizlagači su Istraturist Umag, Laguna Novigrad, Maistra Rovinj, Novasol, Valalta Rovinj, Cresanka Cres, Camping Straško Pag, Camp Šimuni Pag, Kamping udruženje Hrvatske, Kamp Soline Ilirija, NP Plitvička jezera, TZ Zadarske županije, TZ Šibensko-kninske županije, Valamar Hotels & Resorts i Solaris Šibenik.

S obzirom na tradicionalno jako dobre rezultate njemačkih turista u Dubrovačko-neretvanskoj županiji nastup na ovom sajmu je opravdan, a posjetitelja se očekuje još i više nego prošle godine.

Ostale vijesti

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *