Zbog potreba snimanja filma „Space Bear”, koje će se od 9. do 17. ožujka 2016. odvijati na više lokacija unutar povijesne jezgre, na Stradunu će se uspostaviti privremena regulacija pješačkog i drugog prometa.

 

Snimanju će prethoditi probe 2. i 4. ožujka u večernjim satima, koje će također zahtijevati posebnu regulaciju kretanja. Samo snimanje i izvođenje scenskih efekata na javnim površinama odvijat će se u poslijepodnevnim, večernjim i noćnim satima, a pri uspostavljanju posebne regulacije prometa osigurat će se neometano kretanje pješaka i vozila unutar povijesne jezgre.

 

Producentska kuća Formula film d.o.o., koja sa stranim partnerima provodi snimanje, na sve ulaze u Grad (Pile, Ploče, Buža) postavit će mape s označenim preporučenim rutama za kretanje, a svi stanovnici unutar povijesne jezgre pravovremeno će dobiti i pismene obavijesti o planu snimanja i privremenoj regulaciji.

 

Grad Dubrovnik i Formula film d.o.o. u ponedjeljak, 29. veljače objavit će sve detalje privremene regulacije prometa, stoji u službenom priopćenju Grada Dubrovnika. 

 

Ostale vijesti

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *