Maleni Lukas ima tri godine i po život opasnu dijagnozu. Putem Facebooka upućen je apel svim ljudima dobre volje da pomognu skupiti oko 30 tisuća kuna kako bi Lukas mogao na operaciju i rehabilitaciju. Poruku Ive Funtek koja ju je objavila na društvenoj mreži prenosimo u cijelosti.

“DUBROVNIČE TREBAMO TE!!
Dragi prijatelji, poznanici i svi ljudi dobre volje. Ovo je Lukas, neput moje prijateljice Annia Dora Hasan koji je  rođen u blizanačkoj trudnoći sa krvarenjem na mozgu s 2. na 3. stupanj. Njegova dijagnoza je bilateralna spastična cerebralna paraliza, zatim periventrikularna cictična leukomalija te simptomatska epilepsija. Lukas danas ima 3 godine i 9 mjeseci, ne može sjedati, pričati i ne hoda. Roditelji Lukasa redovito vode na fizioterapeutske, logopedske te neurofeedback terapije, ali to nije dovoljno. Lukas mora ići na lasersku operaciju tetiva na nogama, operaciju na rukama te lasersku operaciju očiju jer Lukas ima izražen konvergentni strabizam. Operaciju će Lukas raditi u Specijalnoj kirurškoj bolnici Medikus u Beogradu, a radit će je dr. Aleksandar Nazarkin- kirurg ortoped.
Cjelokupna operacija te troškovi rehabilitacije iznose 4000 eura, a radit će se u 3 mjesecu.
Dragi ljudi, sve vas molimo, tko može-koliko može da odvojite i uplatite za malog anđela Lukasa za operaciju na račun njegovog tate Ivana.
Suzana Hasan
Molimo vas da podijelite objavu i hvala vam svima od srca!!
BR.RAČUNA IBAN
IVAN HASAN
HR 8023900013221901155 “

Ostale vijesti

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *