Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Dubrovnik 28-godišnjakinja i 37-godišnjak osumnjičeni su za kazneno djelo krađe.
Sumnjiče se da su sredinom kolovoza ove godine iz stana na području Dubrovnika, iskoristivši nepažnju vlasnice stana, iz torbice koja se nalazila na stolu otuđili gotovo tri tisuće kuna.
Dvoje osumnjičenih su rano jutros, uz kaznene prijave, predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.
– U ranim jutarnjim satima jučer, 29. kolovoza izlaznoj graničnoj kontroli na MCGP Zaton doli pristupio je autobus koji je prometovao u pravcu Zagreba, u kojem su zatečeni 37-godišnji i 23-godišnji državljani Turske koji nisu posjedovali valjanu vozu za ulazak i boravak u RH zbog čega se posumnjalo u nezakoniti prelazak državne granice.
Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su u RH ušli nezakonito i to pješice preko brda u blizini MCGP Gornji Brgat. Dvojici turskih državljana određena je dvogodišnja zabrana ulaska i boravka u RH te su upozoreni da u roku od dva dana napuste područje Republike Hrvatske.

Ostale vijesti

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *