Dana 14. prosinca 2017.god. u 00:18 sati u ŽC112 Dubrovnik zaprimljena je dojava o prometnoj nesreći, tj. slijetanju vozila s ceste koja se dogodila na DC8 u Mlinima nedaleko od autobusne stanice kod hotela Astarea. Na intervenciju su izašli HMP, policija i DVD Župa dubrovačka. U prometnoj nesreći je jedna osoba ozlijeđena te je zbrinuta u OB Dubrovnik.

Od 13. prosinca 2017. godine do 01.srpnja 2018. godine na graničnom prijelazu Vitaljina izvodit će se radovi te za prelazak granice koristiti isključivo granični prijelaz Karasovići.

METEOROLOŠKE PRILKE:

Upozorenje
Na sjevernom Jadranu, a noću i na srednjem i južnom, mjestimični udari južnog i jugozapadnog vjetra 35-45, u drugom dijelu noći na sjevernom dijelu do 50 čvorova. U drugom dijelu noći na sjevernom Jadranu more ponegdje 5. Moguć je neverin.
Stanje
Dolina s frontalnim sustavom primiče se sa sjeverozapada.
Vremenska prognoza za Jadran za prvih 12 sati
Južni i jugozapadni vjetar 6-16, prema otvorenom moru do 20, na sjevernom Jadranu do 24 čvora. More 2-3, postupno će jačati na 3-4. Vidljivost 10-20 km. Promjenljivo oblačno, ponegdje kiša, a mogući su i pljuskovi s grmljavinom, uglavnom na sjevernom i manjem dijelu srednjeg Jadrana.
Vremenska prognoza za daljnjih 12 sati
Južni i jugozapadni vjetar u jačanju na umjeren do jak, mjestimice i vrlo jak. More umjereno valovito i valovito, u drugom dijelu noći na sjevernom Jadranu ponegdje moguće i jače valovito. Pretežno oblačno, mjestimice kiša, a moguć je i pljusak s grmljavinom.

STANJE I TENDENCIJA VODOSTAJA:

Uredno

PROMET:
Cestovni promet:
Vozi se uz privremenu regulaciju prometa semaforima (naizmjence) na dionicama Jadranske magistrale (DC8):
od mosta Bistrina (DC8) do raskrižja s DC414 za Pelješac,
u Slanom,

Pomorski promet: uredan

Ostale vijesti

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *