Brojni posjetitelji i građani Dubrovnika Novu će 2015. godinu dočekati na jedinstvenoj svjetskoj pozornici –Stradunu, uz bogat zabavni program.

Bogati glazbeno – zabavni program u Dubrovniku započet će već danas kad će na Stradunu koncert održati Prljavo kazalište i dubrovačka rock – skupina Valetudo. Program će započeti nastupom Plesnog studia Lazareti.

U utorak 30.prosinca rokersku atmosferu na Stradun donosi nastup Željka Bebeka i grupe DaRiva.

Na Staru godinu, 31.prosinca, organiziran je i Dječji doček Nove godine s Tonijem Cetinskim u podne, tako da će i najmlađi uživati u nastupu poznatog hrvatskog zabavljača koji je glavna zvijezda u noći dočeka 2015. Dubrovački izvođači glazbenim će programom ispratiti Staru godinu, uz tradicionalnu dubrovačku kolendu i cjelodnevni glazbeni program, što će biti najbolji mogući uvod u najluđu noć. Uz Tonija Cetinskog Dubrovčane i njihove goste zabavljati će i mladi poznati dubrovački sastav „Silente“, te Petar Dragojević uz prateći sastav.

Prvog dana Nove 2015.,u podne, uz najljepše operne skladbe posebna poslastica posjetiteljima Grada bit će Novogodišnji koncert Dubrovačkog simfonijskog orkestra na Stradunu, a u 14 sati održati prva novogodišnja ulična utrka DuRun10K sa Straduna. Iste večeri u 20:00 sati, program se nastavlja večernjim koncertom Klape „sv. Juraj“ HRM i Klape Cambi.

Program Dočeka Nove godine nastavlja se koncertima velikih zvijezda u Culture clubu Revelin – Severina 2.siječnja i Dino Merlin 3.siječnja.

U organizaciji Turističke zajednice grada Dubrovnika u Kinu Sloboda u subotu, 3.siječnja 2015.godine u podne, održat će se koncert klape Kaše i KUD sv.Juraj iz Osojnika, uz gratis ulaz za sve posjetitelje.

Prve nedjelje 2015., na Stradunu će nastupiti Udruga „Dubrovački Primorski svatovi“ koja će nakon mimohoda ispred crkve sv. Vlaha, s početkom u 11 sati, izvesti uprizorenje tradicionalnih svadbenih običaja iz sela Dubrovačkog primorja.

Ostale vijesti

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *