U sklopu ljetnog glazbenog programa na Lokrumu, u srijedu 3.8. nastupit će Rundek Cargo Trio!

 

Dubrovčani Rundeka jako dobro poznaju, a prethodnim koncertima Trija na Orsuli uvijek su pomicali ljestvicu glazbenog doživljaja. Za koncert na Lokrumu, od danas je u prodaju pušteno samo 300 ulaznica po cijeni od 160 kn i možete ih kupiti na prodajnim mjestima rezervata Lokrum; u uredu JU Rezervata Lokrum te na Peskariji ispred brodova Rezervata. U slučaju nepovoljnog vremena koncert će se pomaknuti na dan prije.

 

U lipnju prošle godine započinje čarobno putovanje, prema mnogima, jednog od najboljih albuma hrvatskog rocka u proteklih deset godina. „Mostovi“ Rundek Cargo Trija u godinu dana obišli su cijelu regiju, posjetili su Austriju i Kanadu te dobili glazbenu nagradu Porin za najbolji album u kategoriji alternativne glazbe.

 

Mostovi“ sadrže ukupno 11 pjesama, od toga 5 službenih singlova; „Don Juan“ kojim su najavili izlazak albuma, „Ima ih“ za čiji spot su također dobili nagradu Porina u kategoriji najbolji video broj, „Midnight Calypso“, „Indijska“ te ““Džaba”.

 

Nedavno je stiglo još jedno veliko priznanje za umjetnost koju stvara Rundek cargo Trio – na Pula film festivalu dodijeljena im je Zlatna arena za muziku u filmu “Generacija 68” Nenada Puhovskog.

 

Jedan od bisera hrvatske ljepote, otok Lokrum, ovog će ljeta pružiti nesvakidašnji glazbeni program. Tijekom kolovoza, na ljetnoj pozornici u botaničkom lokrumskom vrtu, osim Rundek Cargo Trija, nastupit će Vanna, Tamara Obrovac Transhistria Quartet te Vlatko Stefanovski s Miroslavom Tadićem. U slučaju nepovoljnog vremena njihovi koncerti će se pomaknuti na dan poslije.

 

Ostale vijesti

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *