Plaža Banje kroz dva dana pokazala je da je idealno mjesto za izvođače svjetskog kalibra – Sigmu i Clean Bandit Dj set. Sinoć je Grace Chatto – ženski dio britanskog super popularnog benda Clean Bandit, u formi DJ Seta rasplesala publiku na još toplom pijesku, a za potpuni delirij pobrinuli su se Zookey, Jakša Jordes i MC Goc.

 

Ovogodišnji CMA Corona Sunsets Festival s nekoliko pozornica u Dubrovniku, pokazao je da takav tip provoda ovom gradu idealno pristaje. Bilo je pitanje vremena kada će netko povezati nekoliko atraktivnih lokacija da bi Dubrovnik dobio svjetski glazbeni open air festival s više floorova.

 

Pojačanje iz Španjolske bio je dinamični DJ Dani Masi koji je do sitnih sati svirao u klubu Banje, nakon čega se publika preselila u Lazarete i završila provod slušajući čvrste deep setove hrvatskog dvojca Ressless i rezidenta Torresa. U cjelokupni program festivala savršeno se uklopio i jazzy set DJ Maestra smještenog u mirnu oazu Lokruma.

 

Festival s pogledom na Lokrum i staru gradsku luku potvrdio je da je plaža Banje jedna od najatraktivnijih plaža na Jadranu i nesumnjivo savršena postaja za ovakav tip programa.

 

CMA Corona Sunsets Festival okupio je i brojne bloggere iz Europe poput Elle Dvornik koja je na festival došla iz Velike Britanije u društvu zaručnika Charlesa.

 

Ostale vijesti

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *